info@portrettekening.nl +316-12671642 +316-12671642

Laat een tekening van een foto maken

Laat uw mooiste herinnering vereeuwigen door een tekening van een foto te laten maken door onze portrettekenaars. U kunt hierbij denken aan een tekening van een familieportret of van uw kinderen of een tekening van een foto van uw huisdier. Bij Art Sketcher kunt u terecht voor getekende portretten van de hoogste kwaliteit. Onze portrettekeningen staan bekend om hun hoge realismegehalte; het is dan ook geen uitzondering dat onze klanten onze portretten niet kunnen onderscheiden van een foto.

Tekening van foto door Art Sketcher

Wilt u een tekening van een foto laten maken? Dan krijgt u bij Art Sketcher altijd een 100% tevredenheidgarantie. Onze portretten worden getekend met uiterste precisie en met oog voor ieder detail. Het eindresultaat zal bijna niet te onderscheiden zijn van de foto. Een tekening van een foto geeft een extra dimensie en emotionele waarde aan een portret en is een prachtige cadeau idee of herinnering voor uzelf.

Werkwijze: tekenen portret

Wanneer u een tekening wilt laten maken van een foto, hanteren wij de volgende werkwijze. Nadat u ons de foto digitaal of per post heeft gestuurd, ontvangt u van ons een offerte met daarin de omschrijving van de opdracht, de prijs en de procedure. Wanneer wij uw akkoord hebben, doet u een aanbetaling van 25% en zal één van onze portrettekenaars beginnen met tekenen van uw portret, waarna:

  • Ontvangt u foto’s van de ontwikkeling van het kinderportret.
  • Krijgt u de mogelijkheid zo nodig aanwijzingen te geven voor verbetering.
  • Wordt het kinderportret volgens uw aanwijzingen afgemaakt.

Pas als u 100% tevreden bent, is het portret voor ons af! Na betaling van het openstaande restant kunt u de tekening afhalen in Amsterdam, of wordt de tekening in een goed beschermende koker naar u verstuurd. Tevens is er de mogelijkheid om uw tekening van uw foto tegen een meerprijs te laten inlijsten. Hierover kunt u altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Service Art Sketcher

Wanneer u ervoor kiest om een tekening te laten maken door ons, kunnen wij u het volgende garanderen:

  • Geen massaproductie, maar een uniek kunstwerk
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Duidelijke prijzen, wij houden bij Art Sketcher niet van verrassingen
  • Bij Art Sketcher werken wij met zeer selecte en speciaal geselecteerde ervaren portrettekenaars, waardoor de kwaliteit van de portrettekeningen verzekerd is.
Contact opnemen

Wilt u meer informatie over het laten maken van een tekening van foto? Neem dan contact op met Art Sketcher of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u met veel liefde aan een uniek getekende kunstwerk!

Meer Informatie Portfolio bekijken

Comments are closed.