info@portrettekening.nl +316-12671642 +316-12671642

Zoekt u een speciaal Valentijnscadeau?

Dan heeft u dat hier gevonden. Bij Art Sketcher kunt u namelijk de mooiste portretten laten tekenen of schilderen. Verschillende stijlen zijn mogelijk in de allerhoogste kwaliteit, maar toch heel betaalbaar.Een super speciaal valentijnscadeau met hoge emotionele waarde, wat dit extra geschikt maakt voor Valentijn. Natuurlijk is een parfum of nieuw jurkje ook leuk, maar dit blijft materiaal wat snel vergaat. Een portret van Art Sketcher is een cadeau voor het leven, een cadeau waar u jarenlang naar terug kunt kijken. Een mooie herinnering aan het moment op de de afbeelding, maar ook jaren later een mooie herinnering aan het moment dat u dit geschenk aan uw liefde heeft gegeven. De reactie erop zal onbetaalbaar zijn.

Een speciaal Valentijnscadeau met hoge emotionele waarde

Heeft u een mooie foto van een dierbaar moment met uw geliefde, maar die u toch zo weinig ziet in uw foto boek of digitaal op uw laptop of telefoon. Of een oude foto, die toch wel erg klein is? Bij Art Sketcher is het mogelijk om deze foto nieuw leven in te blazen. Onze kunstenaars zijn echte specialisten en hebben oog voor ieder detail.  Zij zullen werken aan uw portret met ontzettend veel liefde en uiterste precisie. Met als eindresultaat dat het zal lijken alsof u naar een foto kijkt. Bovendien geeft een portret van Art Sketcher een extra dimensie en emotionele waarde ten opzichte van een gewone foto of afbeelding. Het is het een prachtig gebaar als Valentijnscadeau en een mooie herinnering voor het leven. U kunt de foto laten tekenen of schilderen en daarbij enorm laten uitvergroten. Er is heel veel mogelijk, heeft u leuk een idee, vraag ons naar de mogelijkheden.

Werkwijze portret laten schilderen of portret laten tekenen als Valentijnscadeau

Wanneer u een portret wilt laten maken, stuurt u ons de betreffende foto digitaal of per post toe. Hierna ontvangt u van ons een offerte met daarin de omschrijving van de portret opdracht, de prijs en de procedure. Wanneer wij uw akkoord hebben, doet u een aanbetaling van 25% en zal onze kunstenaar beginnen aan uw portret. Daarna:

  • Ontvangt u foto’s van de ontwikkeling van het portret.
  • Krijgt u de mogelijkheid zo nodig aanwijzingen te geven voor verbetering.
  • Wordt het portret volgens uw aanwijzingen afgemaakt.

Pas bij 100% tevredenheid is uw portret en unieke Valentijnscadeau voor ons af! Daarna kan na betaling van het openstaande restant, het kunstwerk bij ons in Amsterdam worden afgehaald of wordt het kunstwerk in een goed beschermende koker naar u verstuurd. Tevens is er de mogelijkheid om uw portret tegen een meerprijs in te laten lijsten. Dit maakt het Valentijnscadeau helemaal af en klaar om aan de muur te hangen.

Garanties voor uw portret

Wij kunnen u bij Art Sketcher 100% kwaliteitsgarantie garanderen. Wij leveren u altijd een uniek en handgemaakt kunstwerk: geen massaproductie. De voorafgaand afgesproken prijs is de prijs die geldt. Er is een kunstenaar in iedere stijl die wij aanbieden. Dit houdt in dat de kunstenaar enorm gespecialiseerd is in de betreffende stijl en dat de kwaliteit bovendien gegarandeerd is.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze portretten? Neem dan contact op met Art Sketcher of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om een portret te laten maken. Wij helpen u met veel liefde aan een speciaal Valentijnscadeu! Bij Art Sketcher heeft u vele opties met betrekking tot de portrettekeningen; u bent bij ons ook op het juiste adres voor portretten van dieren of objecten.

Meer Informatie Portfolio bekijken

Comments are closed.