info@portrettekening.nl +316-12671642 +316-12671642

Wilt u een schilderij reproductie van een van de grote meesters laten maken?

Dan bent u bij Art Sketcher op het juiste adres. Bij Art Sketcher kunt u namelijk de mooiste schilderij reproducties laten maken van de hoogste kwaliteit. Deel uw wens met ons en laat een prachtige reproductie maken van museum kwaliteit, maar toch heel betaalbaar.

schilderij reproductie

schilderij reproductie

Een schilderij reproductie aan uw muur die uw kennissen versteld zal doen staan

Dat prachtige schilderij van uw meest geliefde kunstenaar aan uw muur? Dan bent u bij Art Sketcher op het juiste adres. Bij Art Sketcher kunt u namelijk de mooiste portretten laten tekenen of schilderen. Denk aan een familieportret als bijzonder kerstcadeau. Of een portretschilderij van het grootste idool van je lieve papa of echtgenote. Alles is mogelijk.  Er zijn vele verschillende stijlen mogelijk en de kunstwerken zijn van de allerhoogste kwaliteit, maar toch heel betaalbaar.

Een bijzonder schilderij met hoge emotionele waarde

Heeft u een prachtig schilderij gezien dat u altijd al had willen hebben? Bij Art Sketcher kunt u deze wens doen uitkomen. U kunt een schilderij reproductie laten maken van absolute museum kwaliteit. Onze kunstenaars hebben oog voor ieder detail en aan uw schilderij zal worden gewerkt met uiterste precisie. Het eindresultaat zal oogverblindend zijn.

voordelig schilderij na laten schilderen

voordelig schilderij na laten schilderen

Werkwijze schilderij reproductie laten maken

Wanneer u een schilderij wilt laten na schilderen, stuurt u ons een afbeelding van het gewenste kunstwerk en gewenste formaat. Aan de hand van deze informatie ontvangt u van ons een passende offerte met daarin de omschrijving van de portret opdracht, de prijs en de procedure. Wanneer wij uw akkoord hebben, doet u een aanbetaling van 50% en zal onze kunstenaar beginnen aan uw portret. Daarna:

  • Ontvangt u foto’s van de ontwikkeling van het portret.
  • Krijgt u de mogelijkheid zo nodig aanwijzingen te geven voor verbetering.
  • Wordt het portret volgens uw aanwijzingen afgemaakt.
Kunst reproductie laten maken

Kunst reproductie laten maken

Pas als u 100% tevreden bent is uw portret en speciale vaderdag cadeau voor ons af! Na betaling van het openstaande restant kunt u het kunstwerk bij ons in Amsterdam afhalen of wordt het kunstwerk in een goed beschermende koker naar u verstuurd. Het is ook mogelijk om uw portret tegen een meerprijs in te laten lijsten. Dit maakt het cadeau helemaal af en klaar om aan de muur te hangen. Bijzonder kerstcadeau

Werkwijze portret laten schilderen of portret laten tekenen als bijzonder kerstcadeau

Wanneer u een portret wilt laten maken, stuurt u ons de betreffende foto digitaal of per post toe. Hierna ontvangt u van ons een offerte met daarin de omschrijving van de portret opdracht, de prijs en de procedure. Wanneer wij uw akkoord hebben, doet u een aanbetaling van 25% en zal onze kunstenaar beginnen aan uw portret. Daarna:

Ontvangt u foto’s van de ontwikkeling van het portret.
Krijgt u de mogelijkheid zo nodig aanwijzingen te geven voor verbetering.
Wordt het portret volgens uw aanwijzingen afgemaakt.
Pas als u 100% tevreden bent is uw portret en speciale vaderdag cadeau voor ons af! Na betaling van het openstaande restant kunt u het kunstwerk bij ons in Amsterdam afhalen of wordt het kunstwerk in een goed beschermende koker naar u verstuurd. Het is ook mogelijk om uw portret tegen een meerprijs in te laten lijsten. Dit maakt het cadeau helemaal af en klaar om aan de muur te hangen.

Garanties voor uw schilderij

Wij kunnen u bij Art Sketcher 100% kwaliteitsgarantie garanderen. Wij leveren u altijd een uniek kunstwerk: geen massaproductie. De voorafgaand afgesproken prijs is de prijs die geldt. Er is een kunstenaar in iedere stijl die wij aanbieden. Dit houdt in dat de kunstenaar enorm gespecialiseerd is in de betreffende stijl en dat de kwaliteit bovendien gegarandeerd is.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze schilderij reproducties? Neem dan contact op met Art Sketcher of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om een schilderij reproductie te laten maken. Wij helpen u met veel liefde aan een uniek kunstwerk! Bij Art Sketcher heeft u vele opties met betrekking tot het laten maken van een schilderij reproductie. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Meer Informatie Portfolio bekijken

Comments are closed.