info@portrettekening.nl +316-12671642 +316-12671642

Wilt u graag uw eigen unieke schilderij laten maken?

Dan bent u bij Art Sketcher op het juiste adres.Net zoals onze portrettekeningen kenmerken onze olieverf portretten zich door hun realistische karakter. Bij Art Sketcher kunt u namelijk de mooiste schilderijen op maat laten maken. Denk aan een prachtig schilderij van een bekende kunstenaar, of een familie portretschilderij  als bijzonder kerst- of verjaardagscadeau. Een portretschilderij van het grootste idool van je lieve papa of echtgenote. Alles is mogelijk. Er zijn vele verschillende stijlen mogelijk en de kunstwerken zijn van de allerhoogste kwaliteit, maar toch heel betaalbaar.

Schilderij laten maken

Gedetailleerd gezichtsportretschilderij

Een bijzonder schilderij, speciaal op maat gemaakt en met hoge emotionele waarde

Heeft u een mooie foto van een dierbaar moment in uw leven, maar die u toch zo weinig ziet in uw foto boek of digitaal op uw laptop of telefoon. Of een mooie foto, maar die toch wel erg klein is afgedrukt? Art Sketcher kan deze foto nieuw leven in blazen. Onze kunstenaars hebben oog voor ieder detail en aan uw schilderij zal worden gewerkt met uiterste precisie. Een schilderij van Art Sketcher heeft een extra dimensie en emotionele waarde ten opzichte van een gewone foto of afbeelding. Bovendien is het een prachtig gebaar als speciaal cadeau en tevens een herinnering voor het leven. Wilt u graag een schilderij van een van de grote meesters na laten schilderen, ook dit is mogelijk. De kunstenaars van Art Sketcher zijn specialist in het reproduceren van de bekende meesterwerken en kunnen ieder gewenst schilderij naschilderen.

kunstschilder amsterdam

Portretschilderij

Werkwijze schilderij laten maken

Wanneer u een schilderij wilt laten maken, stuurt u ons de betreffende foto of afbeelding digitaal of per post toe. Hierna ontvangt u van ons een offerte met daarin de omschrijving van de schilderij opdracht, de prijs en de procedure. Wanneer wij uw akkoord hebben, doet u een aanbetaling van ongeveer 30% en zal onze kunstenaar beginnen aan uw portret. Daarna:

  • Ontvangt u foto’s van de ontwikkeling van het schilderij.
  • Krijgt u de mogelijkheid zo nodig aanwijzingen te geven voor verbetering.
  • Wordt het schilderij volgens uw aanwijzingen afgemaakt.

Pas als u 100% tevreden bent is uw schilderij voor ons af! Na betaling van het openstaande restant kunt u het schilderij bij ons in Amsterdam afhalen of wordt het schilderij in een goed beschermende koker naar u verstuurd. Wilt u het schilderij opspannen, ook dit is mogelijk. Het is ook mogelijk om uw portret tegen een meerprijs in te laten lijsten. Dit maakt het cadeau helemaal af en klaar om aan de muur te hangen. Opgespannen en ingelijste werken dienen echter wel afgehaald te worden in Amsterdam.

portret laten schilderen

Schilderij van Muhammed ”The Greatest” Ali

Wil u een schilderij na laten schilderen?

Wilt u graag een schilderij van een van de grote meesters na laten schilderen, ook dit is mogelijk. De kunstenaars van Art Sketcher zijn specialist in het reproduceren van de bekende meesterwerken en kunnen ieder gewenst schilderij naschilderen. Alles wat u hoeft te doen is een scherpe afbeelding van uw gewenste schilderij toesturen, samen met het gewenste formaat. Dan zullen wij u een scherpe en vrijblijvende offerte toesturen. U bent ervan verzekerd dat wij tegen zeer scherpe prijs een prachtig schilderij voor u kunnen schilderen. De prijs voor een schilderij reproductie wordt bepaald door de hoeveelheid werk die hier tegenover staat. Bent u hier benieuwd naar? Stuur dan uw afbeelding en gewenste formaat via ons bestel formulier en dan zullen wij u zo spoedig mogelijk een offerte uitbrengen.

Garanties voor uw Schilderij

Wij kunnen u bij Art Sketcher 100% kwaliteitsgarantie garanderen. Wij leveren u altijd een uniek schilderij: geen massaproductie. De voorafgaand afgesproken prijs is de prijs die geldt. Er is een kunstenaar in iedere stijl die wij aanbieden. Dit houdt in dat de kunstenaar enorm gespecialiseerd is in de betreffende stijl en dat de kwaliteit daardoor bovendien gegarandeerd is.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze schilderijen? Neem dan contact op met Art Sketcher of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om een schilderij te laten maken. Wij helpen u met veel liefde aan een uniek schilderij! Bij Art Sketcher heeft u vele opties met betrekking tot de schilderijen; u bent bij ons ook op het juiste adres voor schilderijen van mensen, dieren of objecten.Voor een opdracht ontvangt u altijd vooraf een duidelijke vrijblijvende offerte. De levertijd ligt gemiddeld tussen de 3 en 6 weken.

Meer Informatie Portfolio bekijken

Comments are closed.