info@portrettekening.nl +316-12671642 +316-12671642

Realistische portretten

Wilt u een realistisch portret laten maken om een mooie herinnering te vereeuwigen? Bij Art Sketcher hier de mogelijkheid voor! U kunt bij ons terecht voor realistische portretten die door onze portrettekenaars worden getekend op basis van een foto. U kunt hierbij denken aan een realistisch portret van uw huisdier, kind of een realistische tekening van een (overleden) geliefde. Art Sketcher levert realistische portretten van de hoogste kwaliteit: wij bieden altijd een 100% tevredenheidgarantie.

Realistische tekening van portrettekenaar

De portrettekenaars van Art Sketcher hebben het vermogen om een gedetailleerd en realistisch portret te tekenen. Zij werken met uiterste precisie waardoor het eindresultaat zal lijken alsof u naar een echte foto kijkt. Door het hoge realistische gehalte heeft het portret een extra dimensie en emotionele waarde. Met de realistische portretten van Art Sketcher bent u altijd verzekerd van het volgende:

  • Geen massaproductie, maar een uniek kunstwerk
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Duidelijke prijzen: geen verrassingen

Onze werkwijze

Wanneer u een realistisch portret wilt laten maken door één van onze portrettekenaars, kunt u uw foto digitaal of per post naar ons sturen. Hierna ontvangt u van ons een offerte met daarin de omschrijving van de opdracht, de prijs en de procedure. Wanneer u akkoord bent, doet u een aanbetaling van 25% voor het portret schilderij en zal één van onze portrettekenaars beginnen aan uw realisme portret. Hierna:

  • Ontvangt u foto’s van de ontwikkeling van het portret.
  • Krijgt u de mogelijkheid zo nodig aanwijzingen te geven voor verbetering.
  • Wordt het portretschilderij volgens uw aanwijzingen afgemaakt.

Het portret is pas af, als u voor 100% tevreden bent! Na betaling van het openstaande restant kunt u ervoor kiezen om de tekening af te halen in Amsterdam of op te laten sturen in een goed beschermende koker. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om uw realistische portret tegen een meerprijs te laten inlijsten. Indien u hier interesse in heeft, kunt u altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een realistische portret van Art Sketcher? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Voor vragen over onze realistische portretten kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Meer Informatie Portfolio bekijken

Comments are closed.