info@portrettekening.nl +316-12671642 +316-12671642

Portrettekening van overleden dierbare

Wilt u een portrettekening laten maken van een overleden dierbare? Bij Art Sketcher heeft u de mogelijkheid om een hyper realistisch portret na overlijden te laten maken als herinnering aan een dierbare. Vereeuwig uw mooiste herinnering en laat een portrettekening maken van overleden persoon door één van onze portretschilders. Art Sketcher levert portretschilderijen van de hoogste kwaliteit en zal haar uiterste best doen om u een prachtige herinnering aan uw geliefde te bezorgen met een portrettekening.

Portrettekening van Art Sketcher

Onze portrettekeningen worden getekend met uiterste precisie en oog voor ieder detail. Een portretschilderij van Art Sketcher zal zo precies zijn, dat het eindresultaat zal lijken alsof u naar een foto kijkt. Hierdoor heeft het portret een extra dimensie en emotionele waarde. Een portrettekening van een overleden persoon is een mooie manier om een herinnering aan een dierbare vast te leggen. Wij bieden altijd een 100% tevredenheidgarantie: uw portretschilderij is pas klaar als u tevreden bent. Wilt u een dierbare laten tekenen? Dan bent u verzekerd van onderstaande punten:

  • Geen massaproductie, maar een uniek kunstwerk
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Duidelijke prijzen: geen verrassingen

Bij Art Sketcher werken wij met zeer selecte en speciaal geselecteerde ervaren portretschilders, waardoor de kwaliteit van uw portrettekening verzekerd is.

Werkwijze portrettekening overleden persoon

Wilt u een dierbare laten tekenen door één van onze portretschilders? Dan kunt u uw foto digitaal of per post naar ons sturen. Hierna ontvangt u van ons een offerte met daarin de omschrijving van de portretopdracht, de prijs en de procedure. Wanneer u akkoord bent, doet u een aanbetaling van 25% voor het portret schilderij en zal één van onze portretschilders beginnen om uw dierbare vast te leggen in een portrettekening. Daarna:

  • Ontvangt u foto’s van de ontwikkeling van het portret.
  • Krijgt u de mogelijkheid zo nodig aanwijzingen te geven voor verbetering.
  • Wordt het portretschilderij volgens uw aanwijzingen afgemaakt.

Wij vinden het erg belangrijk dat u volledig tevreden bent met de tekening. Dus pas als u 100% tevreden bent, is het portret voor ons af! Na betaling van het openstaande restant kunt u de tekening afhalen in Amsterdam of wordt de tekening in een goed beschermende koker naar u verstuurd.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Art Sketcher en wilt u een dierbare vastleggen die bijna niet te onderscheiden is van een foto? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Tegen een meerprijs kunt u ook altijd uw portrettekening laten inlijsten. Indien u hier interesse in heeft, kunt u altijd persoonlijk contact met ons opnemen. Ook voor al uw andere vragen staan wij u graag te woord.

Meer Informatie Portfolio bekijken

Comments are closed.