info@portrettekening.nl +316-12671642 +316-12671642

Prijzen

Wat is de prijs voor een portrettekening?

Vaak zijn er vragen over de prijs van een portrettekening. Is het duur? Is de prijs te verantwoorden? Wij kunnen ons bij Art Sketcher absoluut voorstellen dat u het duur vind om een portret te laten maken, echter is onze vraagprijs goed te verantwoorden en durven wij te stellen dat wij zeker niet duur zijn. Wanneer u onze prijzen vergelijkt met aanbieders die vergelijkbare kwaliteit leveren, zult u tot de veronderstelling komen dat wij zeer scherp geprijsd zijn. Realistische portrettekeningen bieden wij aan in Superior kwaliteit, dit is de hoogst denkbare kwaliteit met veel detail. Daarnaast bieden wij ook Pastel en Olieverf en portretten aan.

Waaruit bestaat dan de prijs voor een portrettekening?

De prijs voor een portrettekening komt voornamelijk voort uit de hoeveelheid tijd die het maken van de tekening in beslag neemt. De tekeningen bij Art Sketcher zijn met veel aandacht, liefde en precisie getekend, echter dit kost veel tijd. Een artiest is al gauw tientallen uren bezig met het perfectioneren van een tekening. U kunt stellen, hoe groter de tekening, hoe meer tijd en hoe hoger de kostprijs. Net zoals een portret met meerdere personen meer tijd in beslag neemt, dan een portret met een enkel persoon.

De prijzen voor een portrettekening zijn gebaseerd op een portret van het boven lichaam en met een rustige, neutrale achtergrond. Wanneer u graag wilt dat het complete lichaam getekend wordt, zal hier een extra toelage voor worden berekend. Ditzelfde geldt voor een gedetailleerde achtergrond. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de voorstelling en zullen van te voren duidelijk met u worden overlegd. Bij Art Sketcher houden we niet van verrassingen.

Wanneer u ervoor kiest een portrettekening te bestellen bij Art Sketcher, zullen wij u vragen om een aanbetaling van 50%, met een minimaal bedrag van 50€. U betaald pas het openstaande restant, als de tekening voltooid is en u natuurlijk 100% tevreden bent.

Voor een opdracht ontvangt u altijd vooraf een duidelijke vrijblijvende offerte.

Klik op de door u gewenste categorie om de prijzen voor een portret te bekijken:

Superior

Pastel portrettekening 

 

Bestel uw portretPortfolio bekijken