info@portrettekening.nl +316-12671642 +316-12671642

Wilt u een portrettekening laten maken?

Bij Art Sketcher heeft u de mogelijkheid om een hyper realistisch portrettekening te laten maken. Het is dan ook geen uitzondering dat onze klanten onze portrettekeningen niet kunnen onderscheiden van een foto. Vereeuwig uw mooiste herinnering en laat een portret tekenen door één van onze portrettekenaars! U kunt hierbij denken aan een portrettekening van uw huisdier, kind of een (overleden) geliefde. Art Sketcher levert portrettekeningen van de hoogst denkbare kwaliteit.

Portret schilderij van Art Sketcher

Onze portrettekeningen worden getekend met uiterste precisie en oog voor ieder detail. Een portrettekening van Art Sketcher zal zo precies zijn, dat het eindresultaat zal lijken alsof u naar een foto kijkt. Een hand getekend portret geeft een extra dimensie en emotionele waarde. Een portrettekening is tevens een prachtig gebaar als cadeau: de reactie op uw portrettekening zal onbetaalbaar zijn. Wij bieden altijd een 100% tevredenheidgarantie: uw portrettekening is pas klaar als u tevreden bent. U bent bij ons ook verzekerd van onderstaande punten:

  • Geen massaproductie, maar een uniek kunstwerk
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Duidelijke prijzen: geen verrassingen

Bij Art Sketcher werken wij met zeer selecte en speciaal geselecteerde ervaren portrettekenaars, waardoor de kwaliteit van de portrettekeningen verzekerd is.

Werkwijze portretschilderijen

Wanneer u een portrettekening wilt laten maken door één van onze portrettekenaars, kunt u uw foto digitaal of per post naar ons sturen. Hierna ontvangt u van ons een offerte met daarin de omschrijving van de portretopdracht, de prijs en de procedure. Wanneer u akkoord bent, doet u een aanbetaling van 25% voor de portrettekening en zal één van onze portrettekenaars beginnen aan uw portrettekening. Daarna:

  • Ontvangt u foto’s van de ontwikkeling van het portret.
  • Krijgt u de mogelijkheid zo nodig aanwijzingen te geven voor verbetering.
  • Wordt de portrettekening volgens uw aanwijzingen afgemaakt.

Pas als u 100% tevreden bent is de portrettekening voor ons af! Na betaling van het openstaande restant kunt u de portrettekening afhalen in Amsterdam of wordt de portrettekening in een goed beschermende koker naar u verstuurd.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een portrettekening die bijna niet te onderscheiden is van een foto? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om uw portrettekening tegen een meerprijs te laten inlijsten. Indien u hier interesse in heeft, kunt u altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Meer Informatie Portfolio bekijken

Comments are closed.