info@portrettekening.nl +316-12671642 +316-12671642

Portrettekening laten maken

Laat uw mooiste herinnering vereeuwigen door een kinderportret te laten maken door onze portrettekenaars. Denk bijvoorbeeld aan een kinderportret van uw pasgeboren baby of een kinderportret van uw twee kinderen samen. Bij Art Sketcher kunt u terecht voor kinderportretten van de hoogste kwaliteit. Onze kinderportretten staan bekend om het hoge realismegehalte; het is dan ook geen uitzondering dat onze klanten onze kinderportretten niet kunnen onderscheiden van een foto.

Portrettekening van foto

Onze portrettekeningen zijn bijna niet van een foto te onderscheiden, doordat onze portrettekenaars oog hebben voor ieder detail en tekenen met uiterste precisie waardoor het lijkt alsof u naar een echte foto kijkt. Portrettekeningen geven een extra dimensie en emotionele waarde aan een portret. Onze portrettekenaars zijn ervaren in portrettekenen in opdracht. Uw portrettekening is een uniek kunstwerk en tevens een herinnering voor het leven. Bij Art Sketcher heeft u vele opties met betrekking tot de portrettekeningen. U kunt bij ons een portrettekening laten maken van bijvoorbeeld families, kinderen of volwassenen, beroemdheden, dieren of objecten.

Onze werkwijze

Wij werken maken altijd een portrettekening in opdracht. Nadat u ons de foto digitaal of per post heeft gestuurd, ontvangt u van ons een offerte met daarin de omschrijving van de opdracht, de prijs en de procedure. Wanneer wij uw akkoord bent, doet u een aanbetaling van 25% en zal één van onze portrettekenaars beginnen aan uw portrettekening. Daarna:

  • Ontvangt u foto’s van de ontwikkeling van uw portret.
  • Krijgt u de mogelijkheid zo nodig aanwijzingen te geven voor verbetering.
  • Wordt de portrettekening volgens uw aanwijzingen afgemaakt.

Pas als u 100% tevreden bent is het portret voor ons af! Na betaling van het openstaande restant kunt u de tekening afhalen in Amsterdam, of wordt de tekening in een goed beschermende koker naar u verstuurd. Tevens is er de mogelijkheid om uw portrettekening tegen een meerprijs te laten inlijsten. Hierover kunt u altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Kwaliteitsgarantie Art Sketcher

Bij Art Sketcher leveren we altijd hoogwaardige portrettekeningen in opdracht. Wij kunnen daarom bij een portrettekening van uw foto het volgende garanderen:

  • Geen massaproductie, maar een uniek kunstwerk
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Duidelijke prijzen, wij houden bij Art Sketcher niet van verrassingen
  • Bij Art Sketcher werken wij met zeer selecte en speciaal geselecteerde ervaren portrettekenaars, waardoor de kwaliteit van de portrettekeningen verzekerd is.
Contact opnemen

Wilt u een portrettekening laten maken door Art Sketcher? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen over een portrettekening in opdracht? Neem dan gerust contact met ons op: wij beantwoorden graag al uw vragen!

Meer Informatie Portfolio bekijken

Comments are closed.