info@portrettekening.nl +316-12671642 +316-12671642

Laat een portret tekenen

Wilt u een portret laten tekenen? Laat een portret van een foto maken door een van de portrettekenaars van Art Sketcher. Bij Art Sketcher heeft u de mogelijkheid om een hyper realistisch portret te laten schilderen die vrijwel niet te onderscheiden is van een echte foto. Vereeuwig uw mooiste herinnering en laat een portret tekenen van bijvoorbeeld uw huisdier, kind of een (overleden) geliefde. Bij Art Sketcher bent u verzekerd van een portrettekening van de hoogste kwaliteit.

Portret van foto door Art Sketcher

Wanneer u bij ons een portret laat tekenen, zal het eindresultaat lijken op een foto. Onze portrettekening worden getekend met uiterste precisie en oog voor ieder detail. Hierdoor heeft het portret een extra dimensie en emotionele waarde. Een portret van een foto is tevens een prachtig gebaar als cadeau: de reactie zal onbetaalbaar zijn. Wij bieden altijd een 100% tevredenheidgarantie: uw portrettekening is pas klaar als u tevreden bent. Bij Art Sketcher hanteren we de het volgende als het gaat om portret tekenen:

  • Geen massaproductie, maar een uniek kunstwerk
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Duidelijke prijzen: geen verrassingen

Bij Art Sketcher werken wij met zeer selecte en speciaal geselecteerde ervaren portrettekenaars, waardoor de kwaliteit van de portrettekeningen verzekerd is.

Werkwijze portret tekenen

Wanneer u een portretschilderij wilt laten maken door één van onze portretschilders, kunt u uw foto digitaal of per post naar ons sturen. Hierna ontvangt u van ons een offerte met daarin de omschrijving van de portretopdracht, de prijs en de procedure. Wanneer u akkoord bent, doet u een aanbetaling van 25% voor het portret schilderij en zal één van onze portretschilders beginnen aan uw portret schilderij. Daarna:

  • Ontvangt u foto’s van de ontwikkeling van het portret.
  • Krijgt u de mogelijkheid zo nodig aanwijzingen te geven voor verbetering.
  • Wordt het portretschilderij volgens uw aanwijzingen afgemaakt.

Pas als u 100% tevreden bent is het portret voor ons af! Na betaling van het openstaande restant kunt u de tekening afhalen in Amsterdam of wordt de tekening in een goed beschermende koker naar u verstuurd.

Meer informatie

Wilt u een portret van een foto laten maken en heeft u nog vragen over een portret laten tekenen bij Art Sketcher? Neem dan gerust contact op met ons. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om uw portrettekening tegen een meerprijs te laten inlijsten. Indien u hier interesse in heeft, kunt u ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Meer Informatie Portfolio bekijken

Comments are closed.