info@portrettekening.nl +316-12671642 +316-12671642

Laat een portret schilderen

Wilt u een portret schilderij laten maken? Bij Art Sketcher heeft u de mogelijkheid om een hyper realistisch portret te laten schilderen. Het is dan ook geen uitzondering dat onze klanten onze portretten niet kunnen onderscheiden van een foto. Vereeuwig uw mooiste herinnering en laat een portret schilderen door één van onze portretschilders! U kunt hierbij denken aan een portret schilderij van uw huisdier, kind of een (overleden) geliefde. Art Sketcher levert portretschilderijen van de hoogste kwaliteit.

Portret schilderij van Art Sketcher

Onze portretschilderijen worden getekend met uiterste precisie en oog voor ieder detail. Een portretschilderij van Art Sketcher zal zo precies zijn, dat het eindresultaat zal lijken alsof u naar een foto kijkt. Hierdoor heeft het portret een extra dimensie en emotionele waarde. Een portretschilderij is tevens een prachtig gebaar als cadeau: de reactie op uw portret schilderij zal onbetaalbaar zijn. Wij bieden altijd een 100% tevredenheidgarantie: uw portretschilderij is pas klaar als u tevreden bent. U bent bij ons ook verzekerd van onderstaande punten:

  • Geen massaproductie, maar een uniek kunstwerk
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Duidelijke prijzen: geen verrassingen

Bij Art Sketcher werken wij met zeer selecte en speciaal geselecteerde ervaren portretschilders, waardoor de kwaliteit van de portretschilderijen verzekerd is.

Werkwijze portretschilderijen

Wanneer u een portretschilderij wilt laten maken door één van onze portretschilders, kunt u uw foto digitaal of per post naar ons sturen. Hierna ontvangt u van ons een offerte met daarin de omschrijving van de portretopdracht, de prijs en de procedure. Wanneer u akkoord bent, doet u een aanbetaling van 25% voor het portret schilderij en zal één van onze portretschilders beginnen aan uw portret schilderij. Daarna:

  • Ontvangt u foto’s van de ontwikkeling van het portret.
  • Krijgt u de mogelijkheid zo nodig aanwijzingen te geven voor verbetering.
  • Wordt het portretschilderij volgens uw aanwijzingen afgemaakt.

Pas als u 100% tevreden bent is het portret voor ons af! Na betaling van het openstaande restant kunt u de tekening afhalen in Amsterdam of wordt de tekening in een goed beschermende koker naar u verstuurd.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een portret schilderij die bijna niet te onderscheiden is van een foto? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om uw portret schilderij tegen een meerprijs te laten inlijsten. Indien u hier interesse in heeft, kunt u altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Meer Informatie Portfolio bekijken

Comments are closed.