info@portrettekening.nl +316-12671642 +316-12671642

Portfolio

Wilt u graag een portret laten tekenen?

Dan bent u bij Art Sketcher op het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk terecht voor de mooiste portrettekeningen, van de hoogste kwaliteit. Vele tevreden klanten zijn u voor geweest met zeer uiteenlopende wensen. Tot op heden hebben wij nog altijd aan deze wensen kunnen voldoen. Hierbij kunt u denken aan een portret van uw pasgeboren baby, een trouwerij of een grote liefde. Maar ook portretten van huisdieren en idolen hebben wij al vaak gemaakt. Een portrettekening is een ultiem geschenk voor een dierbare, maar natuurlijk ook voor uzelf.

Om u een goed beeld te geven van kwaliteit en de mogelijkheden van de portrettekeningen die wij aanbieden kunt u onderstaande voorbeelden bekijken. Echter geeft dit maar een beperkt beeld van de mogelijkheden die u hebt bij Art Sketcher. Zo kunt u bij ons ook tekeningen laten maken van onder andere huisdieren, overleden dierbaren, complete familieportretten en meer. Het is ook mogelijk om één portret te maken van verschillende foto’s. Bekijk ons portfolio en zie voor uzelf hoeveel tijd, aandacht en liefde onze kunstenaars geven aan de projecten waar ze aan werken. De reactie op de portrettekeningen die wij tot dusver geleverd hebben is vaak onbetaalbaar. Een portrettekening is een geschenk voor het leven waar onze kunstenaars met veel passie aan werken. Bij ons is het mogelijk om een portret te maken van een enkel persoon, dier of object, maar ook portretten met meerdere personen dieren, objecten is mogelijk. U bent vrij uw wens met ons te delen, dan zullen wij er alles aan doen om deze te verwezenlijken. Een ding is zeker, er is veel mogelijk!

Let op: De portretten die wij maken worden niet door ons gepubliceerd op internet, tenzij dit nadrukkelijk is besproken en toegestaan door de betrokken personen.

Bezoek regelmatig ons portfolio, om op de hoogte te blijven van de recente werken bij Art Sketcher!

Bestel uw portret