info@portrettekening.nl +316-12671642 +316-12671642

Wilt u een uniek kunstwerk laten maken?

Zoek dan niet verder. Bij Art Sketcher kunt u de mooiste kunstwerken laten tekenen of schilderen. Denk aan een familieportret als cadeau voor uw partner of ouders. Of een portretschilderij van het grootste idool van uw kind. Alles is mogelijk. Bovendien zijn er vele verschillende stijlen mogelijk en zijn de kunstwerken van de allerhoogste kwaliteit, maar toch heel betaalbaar. Wat is er nou leuker dan een uniek kunstwerk als kamerdecoratie. Iets anders dan de standaard canvas printen die u overal ziet hangen en kunt kopen.

Een bijzonder kunstwerk met hoge emotionele waarde

Heeft u een mooie foto van een dierbaar moment in uw leven, maar die u toch zo weinig ziet in uw foto boek of digitaal op uw laptop of telefoon. Of een mooie foto, maar die toch wel erg klein is afgedrukt? Bij Art Sketcher is het mogelijk om deze foto nieuw leven in te blazen en om te zetten in een waar kunstwerk. Onze kunstenaars hebben oog voor ieder detail en aan uw unieke kunstwerk zal worden gewerkt met uiterste precisie. Het eindresultaat zal zijn alsof u naar een foto kijkt. Een kunstwerk van Art Sketcher geeft een extra dimensie en emotionele waarde ten opzichte van een gewone foto of afbeelding. Bovendien is het een prachtig gebaar als geschenk en een herinnering voor het leven. U kunt de foto laten tekenen of schilderen en daarbij enorm laten uitvergroten. Er is heel veel mogelijk.  Een kunstwerk laten maken bij Art Sketcher, betekend garantie op kwaliteit. Al velen voorgangers hebben een kunstwerk laten maken bij ons en tot dusver altijd erg blij met het resultaat. Voor ons is een kunstwerk dan ook pas af op het moment dat u tevreden bent met het eind resultaat. Heeft u een leuk idee voor een kunstwerk, vraag ons naar de mogelijkheden.

Werkwijze kunstwerk laten maken als cadeau

Wanneer u een portret wilt laten maken, stuurt u ons de betreffende foto digitaal of per post toe. Hierna ontvangt u van ons een offerte met daarin de omschrijving van de portret opdracht, de prijs en de procedure. Wanneer wij uw akkoord hebben, doet u een aanbetaling van 25% en zal onze kunstenaar beginnen aan uw portret. Daarna:

  • Ontvangt u foto’s van de ontwikkeling van het portret.
  • Krijgt u de mogelijkheid zo nodig aanwijzingen te geven voor verbetering.
  • Wordt het portret volgens uw aanwijzingen afgemaakt.

Pas als u 100% tevreden bent is uw portret en unieke cadeau voor ons af! Na betaling van het openstaande restant kunt u het kunstwerk bij ons in Amsterdam afhalen of wordt het kunstwerk in een goed beschermende koker naar u verstuurd. Tevens is er de mogelijkheid om uw portret tegen een meerprijs te laten inlijsten. Dit maakt het cadeau helemaal af en klaar om aan de muur te hangen.

Garanties voor uw portret

Wij kunnen u bij Art Sketcher 100% kwaliteitsgarantie garanderen. Wij leveren u altijd een uniek kunstwerk: geen massaproductie. De voorafgaand afgesproken prijs is de prijs die geldt. Er is een kunstenaar in iedere stijl die wij aanbieden. Dit houdt in dat de kunstenaar enorm gespecialiseerd is in de betreffende stijl en dat de kwaliteit bovendien gegarandeerd is.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze kunstwerken? Neem dan contact op met Art Sketcher of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om een portret te laten maken. Wij helpen u met veel liefde aan een uniek kunstwerk! Bij Art Sketcher heeft u vele opties met betrekking tot de portrettekeningen; u bent bij ons ook op het juiste adres voor portretten van mensen, dieren of objecten.

Meer Informatie Portfolio bekijken

Comments are closed.