info@portrettekening.nl +316-12671642 +316-12671642

Herinneringen vastleggen met kinderportretten

Laat uw mooiste herinnering vereeuwigen door een kinderportret te laten maken door onze portrettekenaars. Denk bijvoorbeeld aan een kinderportret van uw pasgeboren baby of een kinderportret van uw twee kinderen samen. Bij Art Sketcher kunt u terecht voor kinderportretten van de hoogste kwaliteit. Onze kinderportretten staan bekend om het hoge realismegehalte; het is dan ook geen uitzondering dat onze klanten onze kinderportretten niet kunnen onderscheiden van een foto.

Een kinderportret van Art Sketcher

Wanneer u een kinderportret laat maken bij Art Sketcher krijgt u altijd een 100% tevredenheidgarantie. Onze kinder portretten worden getekend met uiterste precisie en met oog voor ieder detail. Het eindresultaat zal lijken alsof u naar een foto kijkt. Een getekend kinderportret geeft een extra dimensie en emotionele waarde aan het kinder portret. Het is een prachtig gebaar als cadeau en de reactie op uw kinderportret zal onbetaalbaar zijn. Een kinderportret is een uniek kunstwerk en tevens een herinnering voor het leven. Bij Art Sketcher heeft u vele opties met betrekking tot de portrettekeningen. Naast een kinderportret bent u bij ons ook op het juiste adres voor portretten van volwassenen, dieren of objecten.

Werkwijze kinderportretten

De werkwijze voor onze kinderportretten is als volgt. Nadat u ons de foto digitaal of per post heeft gestuurd, ontvangt u van ons een offerte met daarin de omschrijving van de kinderportret opdracht, de prijs en de procedure. Wanneer wij uw akkoord hebben, doet u een aanbetaling van 25% en zal één van onze portrettekenaars beginnen aan uw kinderportret. Daarna:

  • Ontvangt u foto’s van de ontwikkeling van het kinderportret.
  • Krijgt u de mogelijkheid zo nodig aanwijzingen te geven voor verbetering.
  • Wordt het kinderportret volgens uw aanwijzingen afgemaakt.

Pas als u 100% tevreden bent is het portret voor ons af! Na betaling van het openstaande restant kunt u de tekening afhalen in Amsterdam, of wordt de tekening in een goed beschermende koker naar u verstuurd. Tevens is er de mogelijkheid om uw kinderportret tegen een meerprijs te laten inlijsten. Hierover kunt u altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Garanties voor uw kinder portret

Wij kunnen u bij Art Sketcher het volgende garanderen:

  • Geen massaproductie, maar een uniek kunstwerk
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Duidelijke prijzen, wij houden bij Art Sketcher niet van verrassingen
  • Bij Art Sketcher werken wij met zeer selecte en speciaal geselecteerde ervaren portrettekenaars, waardoor de kwaliteit van de portrettekeningen verzekerd is.
Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over onze kinderportretten? Neem dan contact op met Art Sketcher of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u met veel liefde aan een uniek kinderportret kunstwerk!

Meer Informatie Portfolio bekijken

Comments are closed.