info@portrettekening.nl +316-12671642 +316-12671642

Op zoek naar een hoogwaardige portrettekenaar

Zoekt u een hoogwaardige portrettekenaar? Bij Art Sketcher heeft u de mogelijkheid om een hyper realistische portrettekening te laten maken door één van onze bekwame portrettekenaars. Vereeuwig uw mooiste herinnering en laat een hyper realistische portrettekening door één van onze portretschilders maken die niet van een echte foto is te onderscheiden. U kunt hierbij denken aan een portrettekening van uw huisdier, kind of een (overleden) geliefde. Art Sketcher levert portretschilderijen van de hoogste kwaliteit.

Portrettekening van portrettekenaar

Onze hyper realistische portrettekeningen worden getekend met uiterste precisie en oog voor ieder detail. Een portretschilderij van Art Sketcher zal zo precies zijn, dat het eindresultaat zal lijken alsof u naar een foto kijkt waardoor het portret een extra dimensie en emotionele waarde heeft. Wij bieden altijd een 100% tevredenheidgarantie: uw portretschilderij is pas klaar als u tevreden bent. U bent bij ons ook verzekerd van onderstaande punten:

  • Geen massaproductie, maar een uniek kunstwerk
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Duidelijke prijzen: geen verrassingen

Bij Art Sketcher werken wij met zeer selecte en speciaal geselecteerde hoogwaardige portrettekenaars, waardoor de kwaliteit van uw hyper realistische portrettekening verzekerd is.

Werkwijze Art Sketcher

Wanneer u een hyper realistische portrettekening wilt laten maken door één van onze portretschilders, kunt u uw foto digitaal of per post naar ons sturen. Hierna: ontvangt u een offerte met daarin de omschrijving van de portretopdracht, de prijs en de procedure. Na uw akkoord, doet u een aanbetaling van 25% voor het portret schilderij en zal een hoogwaardige portrettekenaar beginnen aan uw portrettekening. Daarna ontvangt u foto’s van de ontwikkeling van het portret en krijgt u de mogelijkheid zo nodig aanwijzingen te geven voor verbetering. En wordt het portretschilderij volgens uw aanwijzingen afgemaakt.

Pas als u 100% tevreden bent is het portret voor ons af! Na betaling van het openstaande restant kunt u de tekening afhalen in Amsterdam of wordt de tekening in een goed beschermende koker naar u verstuurd.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een hyper realistische portrettekening? Neem dan contact op met Art Sketcher, dan kunnen we kijken wat een hoogwaardige portrettekenaar voor u kan betekenen. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om uw portret schilderij tegen een meerprijs te laten inlijsten. Indien u hier interesse in heeft, kunt u ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Meer Informatie Portfolio bekijken

Comments are closed.