info@portrettekening.nl +316-12671642 +316-12671642

Familieportret laten maken

Waarom een familieportret laten maken?

In de huidige drukke tijden, waarin zoveel mogelijk gedaan moet worden in zo kort mogelijke tijd, is het soms moeilijk om te genieten van het moment. Iedereen kent het gevoel, u zou de tijd wel even stil willen zetten. Even genieten van de prachtige familie die u heeft. De kinderen die snel opgroeien, groot ouders of zelfs overgroot ouders en de pasgeboren baby te samen. Maar door alle hectiek geen tijd om stil te staan en ervan te genieten. Door middel van een mooi familieportret, kunt u dit mooie moment vastleggen. Het geeft een herinnering aan de mooie familie, van soms zelfs meerdere generaties. Een prachtig kunstwerk waar u met regelmaat naar terug kunt kijken.

Wilt u een familieportret laten maken? Laat dan een portrettekening maken door Art Sketcher: onze familieportretten staan bekend om het hoge realismegehalte. Het is dan ook geen uitzondering dat onze klanten onze familieportretten niet kunnen onderscheiden van een foto. Bij Art Sketcher kunt u terecht voor een familieportret van de hoogste kwaliteit. Onze familieportretten staan bekend om het hoge realismegehalte; het is dan ook geen uitzondering dat onze klanten onze familieportretten niet kunnen onderscheiden van een foto.

Familieportret van Art Sketcher

Wij geven bij onze familieportretten altijd een 100% tevredenheidgarantie: uw familieportret is pas af als u 100% tevreden bent met het resultaat. Een familieportret van Art Sketcher wordt altijd getekend met uiterste precisie en oog voor ieder detail met als eindresultaat alsof u naar een foto kijkt. Een getekend familieportret geeft een extra dimensie en emotionele waarde ten opzichte van een gefotografeerd familieportret. Het is tevens een prachtig gebaar als cadeau en de reactie op het familieportret zal onbetaalbaar zijn. Het is een uniek kunstwerk en tevens een herinnering voor het leven.

Werkwijze familieportret

Onze werkwijze is als volgt: nadat u ons de foto digitaal of per post heeft gestuurd, ontvangt u van ons een offerte met daarin de omschrijving van de opdracht, de prijs en de procedure. Wanneer wij uw akkoord hebben, doet u een aanbetaling van 25% en zal één van onze portrettekenaars beginnen aan uw familieportret. Daarna:

  • Ontvangt u foto’s van de ontwikkeling van uw familieportret.
  • Krijgt u de mogelijkheid zo nodig aanwijzingen te geven voor verbetering.
  • Wordt het familieportret volgens uw aanwijzingen afgemaakt.

Pas als u 100% tevreden bent is uw familieportret voor ons af! Na betaling van het opstaande restant kunt u de tekening afhalen in Amsterdam, of wordt de tekening in een goed beschermende koker naar u verstuurd. Tevens is er de mogelijkheid om uw familieportret tegen een meerprijs te laten inlijsten. Hierover kunt u altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Garanties familieportret

Als u bij ons een familieportret laat maken, kunnen wij u het volgende garanderen:

  • Geen massaproductie, maar een uniek kunstwerk
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Duidelijke prijzen, wij houden bij Art Sketcher niet van verrassingen
  • Bij Art Sketcher werken wij met zeer selecte en speciaal geselecteerde ervaren portrettekenaars, waardoor de kwaliteit van de portrettekeningen verzekerd is.
Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over een familieportret laten maken? Neem dan contact op met Art Sketcher of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u met veel liefde aan een uniek kunstwerk! Ook voor portrettekeningen van volwassenen, dieren of objecten!

Meer Informatie Portfolio bekijken

Comments are closed.