info@portrettekening.nl +316-12671642 +316-12671642

F.A.Q.

IK WIL GRAAG EEN PORTRETTEKENING BESTELLEN, HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?
U wilt een portrettekening laten maken, hoe gaat dit dan in zijn werk?

Allereerst is belangrijk dat u weet dat de portretten die door Art Sketcher worden getekend, altijd vanaf een foto worden nagetekend. Voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van het portret, is het noodzakelijk dat wij een foto van zo hoog mogelijke kwaliteit van u ontvangen. U kunt stellen, hoe hoger de kwaliteit van de foto, des te mooier het portret uiteindelijk zal worden.

Een minder scherpe foto, zal ook leiden tot een portret met minder details.

Om u een goed beeld te geven hoe het proces in werking gaat, omschrijven wij het proces hieronder stapsgewijs:

U stuurt ons de foto, digitaal of per post.

– u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte waarin de volgende punten worden vermeld:
– omschrijving van de portretopdracht
– de prijs
– de procedure

Zodra u akkoord bent, zal na de aanbetaling begonnen worden aan het portret.

– U ontvangt foto’s van de ontwikkeling van het portret.
– U krijgt de mogelijkheid zo nodig aanwijzingen te geven voor verbetering.
– Het portret wordt afgemaakt.
– Pas als u 100% tevreden bent is het portret voor ons af.

Zodra de tekening af is:

– U bent akkoord en blij met het eindresultaat.
– Het portret wordt bewerkt met een beschermende toplaag.
– Na betaling van het opstaande restant wordt de tekening in een goed beschermende koker naar u verstuurd.
– Afhalen is alleen op afspraak mogelijk.
– Vanaf het moment dat u akkoord bent met het eindresultaat van het portret is de levertijd ongeveer 10 dagen.

Het kan zijn dat u de tekening zou willen inlijsten, ook dit is bij ons mogelijk. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Wanneer u hier toch interesse in heeft, zullen wij dit persoonlijk met u bespreken.

 

WANNEER BETAAL IK VOOR MIJN PORTRETTEKENING?
Wij denken dat u de kwaliteit van uw specifieke kunstwerk zou moeten zien alvorens u het betaalt. Wij vragen slechts 50% (wordt niet terugbetaald) van de prijs op het moment van bestellen. Als het portret klaar is, zullen we een e-mail met een foto van het portret sturen. U zult de rest alleen betalen als u volledig tevreden bent en voordat we u de aangepaste bestelling verzenden.

 

IK HEB DE BETREFFENDE FOTO NIET DIGITAAL, WAT NU?
Misschien heeft u de mogelijkheid om de foto zelf in te scannen. Ook kunt u naar uw lokale fotowinkel, vaak kunt u uw foto daar laten inscannen. Optioneel kunt u ons een digitale foto van uw niet-digitale e-mailen (foto van uw foto). Een andere mogelijkheid is dat u uw foto fysiek naar ons toestuurt

 

KAN IK EEN SPOEDOPDRACHT PLAATSEN?
Omdat wij puur kwaliteit willen leveren hebben wij besloten om geen spoedopdrachten aan te nemen. Onze kunstenaars besteden veel aandacht en liefde aan uw tekening. Kwaliteit kost tijd.

 

IS HET MOGELIJK OM EEN PORTRETTEKENING IN AFWIJKENDE MAAT TE LATEN MAKEN?
Wilt u een portret in een ander formaat dan op de website beschreven staan? Ook dit is mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 

IS HET MOGELIJK EEN CADEAUBON TE KOPEN?
Wat een superleuk idee! Dit absoluut mogelijk. Vraag ons naar de voorwaarden.

 

KAN IK LAGERE KWALITEIT VOOR EEN LAGERE PRIJS BESTELLEN?
Nee, Art Sketcher Portrettekeningen kenmerkt zich door het bieden van de hoogste kwaliteit. De meeste online diensten bieden commerciële kwaliteit aan voor veelal hogere prijzen. De meeste van onze portretten zijn bedoeld als cadeau en wij vinden dat alleen de hoogste kwaliteit daarvoor geschikt is.

 

WAT KAN IK ALLEMAAL LATEN TEKENEN?
Van elke afbeelding maken we een prachtig portret. Bijvoorbeeld foto’s van uw bruiloft, kinderen, ouders, grootouders, huisdieren, evenementen, sportauto’s etc. We kunnen de achtergrond aanpassen of oude zwart/wit foto’s weer tot leven brengen. Wij kunnen uit verschillende afbeeldingen één portret maken. Mensen, dieren of objecten kunnen van de afbeelding worden weggehaald of worden toegevoegd. We zijn altijd blij om aan speciale verzoeken te kunnen voldoen, neem daarvoor simpelweg contact met ons op en we zullen de opties bespreken.

 

KUNT U MEER LIJSTEN BIEDEN?
Nee, bij Art Sketcher hebben wij ervoor gekozen om een aantal basis lijsten aan te bieden. Aangezien een lijst heel persoonlijk kan zijn adviseren wij, als de gewenste lijst er niet bij zit, om dit persoonlijk bij de lijstenmaker te laten doen.

 

HOE LANG DUURT HET VOORDAT IK MIJN PORTRETTEKENING ONTVANG?
Dit hangt met name af van het aantal lopende projecten, wegens drukte ligt de levertijd gemiddeld tussen de 3 tot 6 weken. Wij werken met een klein team van kunstenaars die de hoogste kwaliteit leveren. Doordat ons team klein en ervaren is, kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit garanderen. Daarnaast hangt de levertijd onder meer af van de complexiteit en de afmeting van het portret. Gemiddeld wordt een portrettekening geleverd binnen 3 tot 6 weken. Omdat wij puur kwaliteit willen leveren nemen wij geen spoed opdrachten aan en vragen wij uw geduld, zodat u een prachtig kunstwerk kunt ontvangen van de allerhoogste kwaliteit.

 

WORDEN MIJN PERSOONLIJKE GEGEVENS GOED BESCHERMD?
Ja, alle informatie vergaard door onze beveiligde server wordt alleen gebruikt voor het afronden van uw bestellingen. Wij verhuren, verkopen of delen geen persoonlijke informatie van u met andere mensen of bedrijven.

 

KAN IK OOK GROTE OPDRACHTEN PLAATSEN VOOR BIJVOORBEELD DE INRICHTING VAN MIJN KANTOORPAND OF RESTAURANT?
Dit is absoluut mogelijk. Wilt u meerdere opdrachten plaatsen voor bijvoorbeeld decoratie van uw kantoor of restaurant, dan kunnen wij meerdere kunstwerken leveren tegen een gereduceerd tarief. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 

 

ADVERTENTIE:

Comments are closed.