info@portrettekening.nl +316-12671642 +316-12671642

Klantenreviews

Wat zeggen klanten over Art Sketcher portrettekeningen en schilderijen?


Portrettekeningen op maat 5 out of 5 based on 21 ratings. 21 user reviews.
Portrettekeningen op maat
23/09/2016
Na het overlijden van Muhammed Ali ben ik op zoek gegaan naar een mooie print van Ali, omdat het voor mij als ex bokser, toch een groot voorbeeld is. Nu heb ik veel gezocht en kwam ik veel standaard printen tegen, die ook nog erg duur waren. Ik wist dat dit niet was wat ik zocht. Toen kwam ik portrettekening.nl tegen en kreeg een idee. Ik heb een mooie foto opgezocht en na laten tekenen en in laten lijsten. Het portret is prachtig en professioneel ingelijst. Ik heb nu een unieke tekening van Ali en niet een print zoals iedereen. Ik heb er zelfs al een bod op gehad van een vriend die hem ook wil hebben. Ben er heel erg blij mee.
5 out of 5

 

  Facebook reviews:

  •   Portret van mij en m'n 2 broers laten maken! Een mooie herinnering nog specialer!

   thumb Geert Wieland
   9/12/2016

     prachtig werk! Heb een kleine laten maken voor mijn moeder en zowel ik als zij zijn heel blij met het resultaat!

   thumb Cedric Ye
   3/21/2017

     Verbaast over het realisme van de tekening. Haast niet van een foto/beeld te onderscheiden. Goede service en aflevering was top. Absoluut een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een portret tekening van hoogstaande kwaliteit!

   thumb Anthony Oosterlaag
   7/04/2016

   

  Comments are closed.