info@portrettekening.nl +316-12671642 +316-12671642

Bijzonder kerstcadeau

Op zoek naar een echt bijzonder kerstcadeau?

Dan bent u bij Art Sketcher op het juiste adres. Bij Art Sketcher kunt u namelijk de mooiste portretten laten tekenen of schilderen. Denk aan een familieportret als bijzonder kerstcadeau. Of een portretschilderij van het grootste idool van je lieve papa of echtgenote. Alles is mogelijk.  Er zijn vele verschillende stijlen mogelijk en de kunstwerken zijn van de allerhoogste kwaliteit, maar toch heel betaalbaar.

Speciaal vaderdag cadeau

Portret van papa zijn grootste idool

Een bijzonder kerstcadeau met hoge emotionele waarde

Heeft u een mooie foto van een dierbaar moment in uw leven, maar die u toch zo weinig ziet in uw foto boek of digitaal op uw laptop of telefoon. Of een mooie foto, maar die toch wel erg klein is afgedrukt? Art Sketcher kan deze foto nieuw leven in blazen. Onze kunstenaars hebben oog voor ieder detail en aan uw portret zal worden gewerkt met uiterste precisie. Het eindresultaat zal lijken alsof u naar een foto kijkt. Een portret van Art Sketcher heeft een extra dimensie en emotionele waarde ten opzichte van een gewone foto of afbeelding. Bovendien is het een prachtig gebaar als speciaal vaderdag cadeau en tevens een herinnering voor het leven. U kunt de foto laten tekenen of schilderen en daarbij enorm laten uitvergroten. Er is heel veel mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

vaderdagscadeau

Schattig portret van vrouw en kind

Werkwijze portret laten schilderen of portret laten tekenen als bijzonder kerstcadeau

Wanneer u een portret wilt laten maken, stuurt u ons de betreffende foto digitaal of per post toe. Hierna ontvangt u van ons een offerte met daarin de omschrijving van de portret opdracht, de prijs en de procedure. Wanneer wij uw akkoord hebben, doet u een aanbetaling van 25% en zal onze kunstenaar beginnen aan uw portret. Daarna:

  • Ontvangt u foto’s van de ontwikkeling van het portret.
  • Krijgt u de mogelijkheid zo nodig aanwijzingen te geven voor verbetering.
  • Wordt het portret volgens uw aanwijzingen afgemaakt.

Pas als u 100% tevreden bent is uw portret en speciale vaderdag cadeau voor ons af! Na betaling van het openstaande restant kunt u het kunstwerk bij ons in Amsterdam afhalen of wordt het kunstwerk in een goed beschermende koker naar u verstuurd. Het is ook mogelijk om uw portret tegen een meerprijs in te laten lijsten. Dit maakt het cadeau helemaal af en klaar om aan de muur te hangen.

vaderdag cadeau

Bijzonder kerstcadeau

Garanties voor uw portret

Wij kunnen u bij Art Sketcher 100% kwaliteitsgarantie garanderen. Wij leveren u altijd een uniek kunstwerk: geen massaproductie. De voorafgaand afgesproken prijs is de prijs die geldt. Er is een kunstenaar in iedere stijl die wij aanbieden. Dit houdt in dat de kunstenaar enorm gespecialiseerd is in de betreffende stijl en dat de kwaliteit bovendien gegarandeerd is.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze portretten? Neem dan contact op met Art Sketcher of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om een portret te laten maken. Wij helpen u met veel liefde aan een uniek kunstwerk! Bij Art Sketcher heeft u vele opties met betrekking tot de portrettekeningen; u bent bij ons ook op het juiste adres voor portretten van mensen, dieren of objecten.

Comments are closed.