info@portrettekening.nl +316-12671642 +316-12671642

Bijzonder Kerstcadeau

Kerst, de warmste periode van het jaar in de winter. Niet de temperatuur, maar het familie gevoel en samenzijn dat deze periode zo warm en gezellig maakt. De tijd van het jaar waarbij wij even stilstaan in het hier en nu en genieten van de familie en vrienden die wij mogen hebben. Elkaar verwennen met persoonlijke aandacht en lekker eten. Hierbij past natuurlijk ook een bijzonder kerstcadeau! Wat is er nu mooier dan een prachtig portret van uw dierbaren, een bijzondere herinnering aan uw gezin of vrienden. Een herinnering die voor eeuwig blijft bestaan.

Laat uw mooiste herinnering vereeuwigen door een portret te laten maken door Art Sketcher portrettekingen en verras uw dierbaren met een bijzonder kerstcadeau. Bij Art Sketcher kunt u terecht voor portretten van de hoogste kwaliteit. Onze portreten staan bekend om het extreem hoge realismegehalte; het is dan ook geen uitzondering dat onze klanten een foto niet kunnen onderscheiden van onze portretten. Uw geliefden zullen dolblij zijn met dit unieke geschenk.

Een bijzonder kerstcadeau van Art Sketcher – Portrettekening.nl

Wanneer u bij ons een portret laat maken, krijgt u altijd een 100% tevredenheidsgarantie. Onze portrettekenaars hebben oog voor ieder detail en uw portret wordt dan ook getekend met uiterste precisie. Het eindresultaat zal lijken alsof u naar een foto kijkt. Een getekend portret geeft een extra dimensie en emotionele waarde ten opzichte van een gewoon portret. Het is een prachtig gebaar als of een mooi cadeau voor uzelf als herinnering voor het leven.

Werkwijze portretten laten maken

Wanneer u een portret wilt laten maken, stuurt u ons de betreffende foto digitaal of per post toe. Hierna ontvangt u van ons een offerte met daarin de omschrijving van het portret opdracht, de prijs en de procedure. Wanneer wij uw akkoord hebben, doet u een aanbetaling van 50% en zal één van onze portrettekenaars beginnen aan uw persoonlijke portret. Daarna:

  • Ontvangt u foto’s van de ontwikkeling van het portret.
  • Krijgt u de mogelijkheid zo nodig aanwijzingen te geven voor verbetering.
  • Uw portret wordt kosteloos toegestuurd in een goed beschermende koker, waardoor deze rechtstreeks onder de kerstboom kan!

Garanties voor uw bijzondere kerstcadeau

Wij kunnen u bij Art Sketcher 100% kwaliteitsgarantie garanderen. Wij leveren u altijd een uniek kunstwerk: geen massaproductie. De voorafgaand afgesproken prijs is de prijs die geldt. Wij werken bij Art Sketcher met zeer klein team, waardoor de kwaliteit van de portrettekeningen verzekerd is. Wij doen niet aan spoed opdrachten en nemen de tijd om u een prachtig portret en het meest bijzondere kerstcadeau te leveren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze portretten? Neem dan contact op met Art Sketcher of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om een portret te laten maken. Wij helpen u met veel liefde aan een uniek kerstcadeau! Bij Art Sketcher heeft u vele opties met betrekking tot de portrettekeningen; u bent bij ons ook op het juiste adres voor portretten van mensen, dieren of objecten.

Meer Informatie Portfolio bekijken

Comments are closed.