info@portrettekening.nl +316-12671642 +316-12671642

Leg een herinnering vast met een baby portret

Laat uw mooiste herinnering vereeuwigen door een baby portret te laten maken door Art Sketcher. Bij Art Sketcher kunt u terecht voor baby portretten van de hoogste kwaliteit. Onze baby portreten staan bekend om het hoge realismegehalte; het is dan ook geen uitzondering dat onze klanten een foto niet kunnen onderscheiden van onze baby portretten.

Een baby portret van Art Sketcher

Wanneer u bij ons een baby portret laat maken, krijgt u altijd een 100% tevredenheidgarantie. Onze portrettekenaars hebben oog voor ieder detail en uw baby portret wordt dan ook getekend met uiterste precisie. Het eindresultaat zal lijken alsof u naar een foto kijkt. Een getekend baby portret geeft een extra dimensie en emotionele waarde ten opzichte van een gewoon baby portret. Het is een prachtig gebaar als of een mooi cadeau voor uzelf als herinnering voor het leven.

Werkwijze baby portretten laten maken

Wanneer u een baby portret wilt laten maken, stuurt u ons de betreffende foto digitaal of per post toe. Hierna ontvangt u van ons een offerte met daarin de omschrijving van het baby portret opdracht, de prijs en de procedure. Wanneer wij uw akkoord hebben, doet u een aanbetaling van 25% en zal één van onze portrettekenaars beginnen aan uw baby portret. Daarna:

  • Ontvangt u foto’s van de ontwikkeling van het baby portret.
  • Krijgt u de mogelijkheid zo nodig aanwijzingen te geven voor verbetering.
  • Wordt het baby portret volgens uw aanwijzingen afgemaakt.

Pas als u 100% tevreden bent is uw baby portret voor ons af! Na betaling van het openstaande restant kunt u de tekening bij ons in Amsterdam afhalen of wordt de tekening in een goed beschermende koker naar u verstuurd. Tevens is er de mogelijkheid om uw baby portret tegen een meerprijs te laten inlijsten. Hierover kunt u altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Garanties voor uw baby portret

Wij kunnen u bij Art Sketcher 100% kwaliteitsgarantie garanderen. Wij leveren u altijd een uniek kunstwerk: geen massaproductie. De voorafgaand afgesproken prijs is de prijs die geldt. Wij werken bij Art Sketcher met zeer selecte en speciaal geselecteerde ervaren portrettekenaars, waardoor de kwaliteit van de portrettekeningen verzekerd is.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze baby portretten? Neem dan contact op met Art Sketcher of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om baby portretten te laten maken. Wij helpen u met veel liefde aan een uniek kunstwerk! Bij Art Sketcher heeft u vele opties met betrekking tot de portrettekeningen; u bent bij ons ook op het juiste adres voor portretten van volwassenen, dieren of objecten.

Meer Informatie Portfolio bekijken

Comments are closed.